Ny artikelserie på gång

För den händelse någon undrar om jag gett upp skrivandet, så kan jag berätta att jag just nu är i full färd med en ny artikelserie som kommer att publiceras i tidningen Världen idag. Första artikeln kommer nu på onsdag och kommer möjligen att göra mig halvkontroversiell… Andra artikeln kommer att spä på det hela, den tredje lär inte heller hjälpa. Men så kommer den fjärde och då kommer alla att se helheten och i någon mån andas ut. Därefter kommer jag säkert fortfarande att anses som något kontroversiell i somligas ögon men framförallt, hoppas jag, av de flesta ansedd som saklig och allsidig i min beskrivning och analys av ett kontroversiellt ämne. Det gäller ju att se till helheten! Jag skriver detta med glimten i ögat, då jag vet att vi reagerar lite olika och ibland läser in saker som inte står i texten.

Jag kommer självfallet att successivt länka till serien här, men det blir ju först en tid efter publiceringen i tidningen som jag kan publicera innehållet här, om jag nu gör det. De flesta har väl då redan läst det i tidningen eller på dess webbsida. Givetvis kan man debattera innehållet här, allteftersom det publiceras i tidningen.

4 reaktioner på ”Ny artikelserie på gång”

  1. Mikael Karlendal

    Den har ännu inte i skrivandets stund dykt upp på tidningens webbsida. Men så fort jag ser den och får möjlighet ska jag länka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.