Uppdateringar på bloggen

Jag har idag gjort några uppdateringar på min blogg. Framför allt har jag lagt till en flik på menyn ovan som heter ”Besök”. Där kan man hitta mina kontaktuppgifter samt läsa några  ämnesförslag på föreläsningar som jag kan komma och hålla. Jag erbjuder både predikningar, enskilda föreläsningar och föreläsningsserier som kan vara på en heldag eller uppdelat på två dagar. Självklart kan jag även föreläsa eller predika om annat än det som föreslås där.

Jag har också uppdaterat menyfliken ”Kommentarsregler”.

Den flik som förut hette ”Vem är…” har nu bytt namn till ”Om mig” och är också uppdaterad till sitt innehåll.

4 reaktioner på ”Uppdateringar på bloggen”

 1. ”Självklara kommentarsregler för denna blogg är att kommentarer inte får vara antisemitiska”

  Jag är inte förvånad men tycker det är en märklig regel, att ge just semiter, t. ex araber, en särställning framför alla andra folk, t. ex svenskar och kristna. Samma sak när det som nu sannolikt är judiska sionister som avses. I NT finns inget stöd för sionismen. En annan fråga är vad som definierar en kommentar som antisemitisk. Får man t.ex skriva att det faktum att den mycket omdiskuterade ”Förintelsen” (av alla andra oomtvistade förintelser) har fått en egen minnesdag, visar på judisk (media) makt i Sverige?

  Med sådana kommentarsregler förstärks bara rådande tabun i vårt samhälle.

  1. Denna kommentar var i klass med ”radio Islam”…
   Ibland är det bra att det finns trappstädning för sådana kommentarer.

 2. Anders Gunnarsson

  SvK är rätt bra, bara man inte stöter sig med ”det korrekta etablisemanget” (typ nu senast Dag Skandahl).

  NV skåne har en hel del bra svenskkyrkliga präster, rörelser och folk.

  Allt gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: