En ny katekes har sett dagens ljus

Det är inte var dag som det skrivs en ny katekes. Men förr – på den ”gamla goda tiden” när Europas kristenhet skulle reformeras och gemene man behövde utbildas i tron och få hjälp att undervisa sin egen familj – då skrevs det katekeser på löpande band.

Nu har The Gospel Coalition och Redeemer Presbyterian Church (under Tim Kellers ledning) lanserat en ny katekes (lanserades den 15 oktober) som finns tillgänglig både på nätet och som nedladdningsbar till Ipad. Varför ska man ha en katekes? Läs om detta och övrig praktisk information här: http://thegospelcoalition.org/blogs/tgc/2012/10/15/introducing-new-city-catechism/

Övrigt: a, b, c,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.