Håll ögonen öppna

Bloggaktiviteten från min sida har varit tämligen låg på sistone. Men, jag har laddat genom att göra en del annat, som att läsa intressanta böcker. Inom kort kommer jag att komma med en del blogginlägg i vilka jag recenserar vissa böcker eller reflekterar över vissa frågeställningar och tankar som jag arbetat med under de sista månaderna. Jag har har redan delvis börjat predika över en del av dessa saker – allt är dock inte självklara och givna predikoämnen, men dock väldigt intressanta och nyttiga ting, som man t.ex. skulle kunna ta upp i bibelstudiesammanhang. Jag kan väl avslöja så pass mycket att det handlar om ämnen jag tidigare tagit upp och som i vissa fall blivit mycket omdebatterade. Håll ögonen öppna, snart kommer det.

Här kommer några nödvändiga referenser för att visa cyberomvärlden att jag fortfarande finns:

Ska man utgå från tidigare kommentarer, kommer författaren till denna blogg att bli intresserad av mina kommande ämnen. Författaren till denna blogg kommer säkert också hitta en del av intresse. Dock utan att det ska tolkas som att det nödvändigtvis handlar om de refererade bloggposternas aktuella ämnen. Det passar också till detta.

När det gäller dataspel, så är jag gammaldags och efter min tid – jag gillar Age of Empires II, Age of Kings. Jag är ganska bra på det, faktiskt.

Jag är inte upprörd alls över Poolias reklamvideo där Jesus är med. Jag tror dock att Jesus redan hade konsulterat en konkurrerande byrå och att han faktiskt ville ha med Judas Iskariot, medvetet.

Hackande av kyrkors hemsidor tycker jag självklart inte om. Hemfridsbrott, mm!

Jag tycker det borde vara självklart att man har flera alternativ att välja mellan när man ska välja ledare för ett politiskt parti.

Som boende i Sydsverige, undrar jag också vad vi ska ha för alternativ till kärnkraften nu när Barsebäck är stängt och priserna på el ska gå upp efter indelning i elprisregioner.

Det får räcka med dessa referenser!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: