McClaren granskad

Stefan Swärd fortsättersin granskning av Brian McClaren, och lovar ytterligare inlägg i ämnet. Rent kortfattat, vill jag bara säga att jag ansluter mig till Swärds kritik. Har endast läst en bok av McClaren (minns nu inte titeln, men det var den med de extremt många orden i titeln) och blev inte imponerad alls av den. Det ska bli intressant att läsa nästa inlägg av Swärd.

1 reaktion på ”McClaren granskad”

  1. Tycker Stefan Swärd här visar stake! I en kristenhet (den svenska) var majoriteten följer strömmen, och alla nya tränder- är det gott att se en samfunds ledare våga kritisera något av det mest populära inom svensk kristenhet.

    Om du önskar att se en bra granskning av EC, så se gärna denna video: http://vimeo.com/3762337

    Undrar också på om jag kan mejla dig, jag har några frågor kring barn välsignelse som jag önskar dröfta med dig. Är det möjligt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: