Jag skriver under…

Idag har ett antal EFK-pastorer samt Stefan Gustavsson, ordförande för SEA, skrivit en gemensam artikel i Dagen, i vilken de ger sin syn på Sarankyrkan i Göteborg och dess föreståndare Joakim Hagerius, beträffande den förändring i synen på medlemskap och utlevd homosexualitet som den församlingen och dess föreståndare gett uttryck för.

Jag, som pastor i pingstkyrkan i Ängelholm, är av naturliga skäl inte tillfrågad att skriva under i tidningsartikeln, men jag skriver härmed på denna blogg under helhjärtat på allt som står i den artikeln. Den uttrycker också min syn på detta. Läs gärna den Dagen-artikeln.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.