Varför allt tjat?

Varför allt tjat om homosexuella handlingar? Ja, själv är jag egentligen väldigt trött på ämnet. Men eftersom det kom upp som en stor händelse i frikyrkosverige genom Sarons och Hagerius agerande (triggat av Dagenartikeln), så blev det ju liksom nödvändigt att ta ställning. Det finns ju tyvärr alltför många som har svaga grunder i Skriften och som så uppenbart har så svårt att frigöra sig från tidsandan, att de helt enkelt inte kan fatta att Gud och Bibeln skulle kunna fördöma något som är så omhuldat, glorifierat och upphöjt i vår tid.

Men, jag lovar att denna blogg fortsättningsvis kommer att ta upp många andra ämnen. Som ny bloggare inser jag nu att jag lever i en spänning mellan viljan att kommentera den aktuella debatten och händelsflödet å ena sidan, och å den andra sidan  viljan att driva egna frågor och skriva om ämnen som jag tycker saknas i debatten eller som förtjänar att lyftas upp, av ett eller annat skäl. Så, förvänta er mycket annat här på bloggen i fortsättningen.

Söndagens predikan har rubriken: Herren Den svartsjuke

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.